Viktig information inför matchen mot MODO

29 november 2018 14:20

I morgon fredag blir det folkfest i A3 Arena med fullsatta läktare och dubbla klackar när Björklöven möter MODO.


Matchen mot MODO har en högre klassificering vilket bland annat innebär att samtlig publik kommer att visiteras. Att visitera alla besökare är väldigt tidskrävande och det är därför viktigt att du kommer i god tid för att inte riskera att missa början på matchen.

– Vi kommer göra vårt yttersta för att det ska gå så smidigt som möjligt. Vi ber därför också alla besökare komma tidigt och samarbeta så kommer det gå hur bra som helst, säger Björklövens säkerhetschef Magnus Olovsson.

Entre
Entrén öppnar redan klockan 17:00 och fram till 18:00 erbjuder vi 25% rabatt i souvenirshopen samt hamburgare för endast 20:-

Utgång i paus och rökning När det gäller utgång och rökning i paus är det endast tillåtet vid HKP-entrén och ståltrappen vid sektion I och innanför staketet. Utgång genom övriga dörrar är lika med hemgång.

Bortasupporter
Entré till bortaståplats måste ske vid avsedd entré på vänstra långsidan. Bortaståplats kommer vara avskild från övriga arenan. Det går ej att köpa biljett till ståplats H och sedan gå över till bortastå.

Intro
Det blir inget traditionellt intro i samband med spelarentrén eftersom arenan måste vara fullt upplyst. Alltså ett bra tillfälle för alla i publiken att ta ifrån tårna när publiken välkomnar lagen på isen.