Björklövens App

Med Björklövens app har du alltid tillgång den senaste informationen om Björklöven, direkt i mobilen. Här får du all information före, under och efter matcher tillsammans med livestatistik. Nyheter från hemsidan, erbjudanden från partners, Björklöven Play och mycket annat

Ladda hem
Finns att hämta för både Iphone och Android om du klickar här. Du kan också söka på Björklöven direkt i Appstore eller Google Play.

Registrera dig
Björklövens App går att använda som gäst utan att registrera sig men då kommer du bara åt en bråkdel av innehållet. Vi rekommenderar därför alla att registrera en användare. Klicka här för mer information och guide.

Medlem och Lövenbyggare
Som medlem hittar du ditt medlemskort och medlemsnyheterdirekt i appen. Om du är Lövenbyggare har du fullständig access tillexklusivt material och kan se material från Björklöven Play kostnadsfritt i appen – före alla andra.

Säsongskort
Om du har säsongskort eller har köpt matchbiljetter så finns dom enkelt och behändigt i Björklövens App. Det kräver att du har samma mobiltelefonnummer registrerat i appen som på ditt Ticksterkonto.

Partner
Som partner kan du läsa partnerrelaterade nyheter, få förhandsinformation, möjligheten att delta på event, komma ut med erbjudanden till både supportrar och andra företag. Om du vill ha hjälp att komma igång med din partnersida i appen, kontakta Melinda, [email protected]

Exklusiva erbjudanden
I appen finns exklusiva erbjudanden från Björklövens partners. Här finns också tillfälliga kampanjer och erbjudanden från Björklöven på biljetter, merchandise och kioskvaror med mera.

Huvudpartners
Officiell materialleverantör