Pressinformation

Björklöven hälsar er hjärtligt välkomna till Winpos Arena. Här följer lite information om hur det fungerar på pressläktaren.

Ackreditering
Ackrediteringar ges endast till arbetande journalister och fotografer som har uppdragsgivare för aktuell match. Uppdragsgivaren ska skicka in ackrediteringsförfrågan. Förtur ges till större medier. Frilansjournalister- och fotografer ackrediteras inte till våra matcher såvida de inte har ett specifikt uppdrag från en uppdragsgivare. Uppdragsgivaren ska skicka in ackrediteringsansökan.

Ansökningar sker endast via e-post till [email protected] i senast dagen innan match.

Parkering
Parkering finns på framsidan av arenan. Parkeringsvakter hänvisar till parkering för press.

Entré
Samtliga med giltig presslegitimation och i förväg ackrediterad, går in i arenan genom att visa upp legitimationen i entré 7 som ligger vid B-hallen. Inga anhöriga eller vänner är berättigade att komma in på pressläktaren.

Pressläktare
Pressläktaren finns på rakt ovanför hemmalagets avbytarbås.

Utrustning på pressläktaren
På pressläktaren finns skrivplatser, eluttag och fast bredbandsanslutning. Hela arenan har trådlöst nätverk. (medtag egen nätverkskabel för fast anslutning)

Logotyper
För att få använda Björklövens logotyp och grafiska element krävs alltid vårt tillstånd. Om sådant tillstånd medges ska våra grafiska riktlinjer följas. Riktlinjerna erhålls per e-post i samband med att tillstånd för användande ges. Skicka ett e-post till [email protected] om du har frågor eller vill ansöka om tillstånd för användning av logotyp eller grafiskt material.