Hemma
Timrå
TIK
Borta
Björklöven
IFB

Hemmapremiären närmar sig!

30 september 2020 14:20
Inför match

Det vi alla har väntat på kommer bara närmare och närmare! Matcher har spelats, men försäsong är försäsong. Nu på fredag smäller det till på riktigt - På fredag drar säsongen 2020/2021 igång och först ut på andra sidan isen står Björklöven!


Försäsongsmatcherna gick åt båda hållen men överlag så har det sett bra ut där framförallt försäsongens två sista matcher visade hur målfarliga Timrå IK kan vara.

Även Björklöven visade styrka på försäsongen där man vann majoriteten av sina matcher med ganska stora siffror. Deras enda förluster på försäsongen var mot just oss, Timrå och mot SHL-lag.

I övrigt så är det två lag som fått behålla stora delar av sina lag från föregående säsong och är av all media topptippade. En tidig värdemätare alltså!

Biljettinformation

Ni med säsongskort är med i utlottningen av dom 50 platserna vi har i arenan. Dom som kommer att kunna gå på matchen är kontaktade eller kontaktas under dagen. Mer information om detta hittar du HÄR..

Stödbiljetter

Till hemmapremiären kan du som vill stötta Timrå IK på avstånd köpa stödbiljetter och fiktiv fika! Du kan även välja matchens vara (En halsduk) som är äkta och finns tillgänglig att hämta på biljettkassan i NHK Arenas biljettkassa från första vardagen efter matchen.

Just nu har vi sålt 825 stödbiljetter - köp du också på tik.ebiljett.nu - Allt stöd gör skillnad!

Matchinformation

  • Mostånd: IF Björklöven
  • Tid: Nedsläpp kl 19:00
  • Plats: NHK Arena
  • Se matchen: Cmore sänder från kl 18:45
  • Stödbiljetter: tik.ebiljett.nu