FAQ Abonnemang

Gäller abonnemanget även för slutspel?
Abonnemanget gäller samtliga Björklövenmatcher som arrangeras av Björklöven inom abonnemangstiden inkl. träningsmatcher och slutspel.

Måste jag betala även när det inte spelas matcher
Abonnemanget gäller 12 månader oavsett när du tecknar abonnemanget.

Hur går betalningen till?
Autogiro. Du betalar första månadskostnaden direkt och sedan den 26:e månaden efter och fortsättningsvis.

Vad är Propublik?
Din betalning/autogiro kommer att gå via Propublik som ansvarar för det system Björklöven använder sig av för abonnemang.

Får jag ett plastkort?
Om du köper säsongskortet innan 10 augusti levereras kortet i början av september. Övriga beställningar har ca 5 veckors leveranstid. Under tiden går det utmärkt att använda mobilbiljetten som skickas till din e-postadress i samband med beställning.

Hur länge gäller platskortet
Kortet gäller så länge du har ett abonnemang och byts inte ut efter säsongen. Du ska därför spara kortet även efter säsongen. 

Vad kostar det?
Det finns flera olika abonnemangstyper beroende på korttyp. Till alla priser tillkommer en administrativ avgift på 19:- per månad.

Byte av plats
Det är möjligt att byta plats vid ett tillfälle per abonnemangsperiod utan kostnad.

Automatisk förlängning
Om ditt abonnemang inte sägs upp senaste 1 mars så förlängs det automatiskt med ytterligare 12 månader med samma korttyp/plats.

Kontakta oss
Om du har några frågor om abonnemang så kan ringa 090-712579 under kontorstid måndag – onsdag 10.00 – 12.00 eller maila [email protected] Kontoret i A3 Arena är stängt för besök så vänligen kontakta oss via telefon eller mail.