Vanliga frågor

Vad gäller kring vaccinpass?
Regeringen har beslutat att alla över 18 år kunna visa upp ett Covid-19 bevis tillsammans med godkänd ID-handling för att komma in på en offentlig tillställning med över 100 personer.
Läs mer här: https://www.bjorkloven.com/article/g7xeakwkr-2e4ad/krav-pa-vaccinationsbevis

Får jag ta med en termos med kaffe till matchen?
Nej. Enligt Svenska ishockeyförbundets regelverk är alla former av behållare som kan innehålla vätska förbjudna att ta med sig in i arenan. Det gäller därför alla former av termosar, burkar och flaskor – även PET-flaskor. Det gäller oavsett om flaskan är oöppnad eller tom.

Var kan jag köpa matchbiljetter?
Biljetter köper du enklast via bjorkloven.ebiljett.nu. Här kan du välja plats, betala online och skiva ut din biljett. Du kan även köpa biljetter hos Biljettcentrum vid Vasaplan.

Går det köpa biljett vid arenan?
Nej. Endast förköp.

Vad gäller kring visitation?
Visitation kan förekomma. Samtliga väskor, påsar och dylikt kontrolleras vid entrén till arenan som en del i det förebyggande säkerhetsarbetet. 

Detta gäller kring biljetter
Du behöver en matchbiljett eller säsongskort för att komma in på matchen. Det går inte komma in genom att visa kvitto, ordernummer eller liknande. Om du har köpt matchbiljett via bjorkloven.ebiljett.nu kan du spara den i Wallet eller som en bild så finns den tillgänglig även om du inte har internet på plats.

Fri entré för barn?
Barn upp till 7 år har fri entré på ståplats eller sittplats om det går bra att sitta i medföljande vuxens knä/famn. Ungdomsbiljetter gäller 8 - 17år. Därefter vuxenbiljett.

Vad krävs för att kunna köpa rabatterad studentbiljett?
Giltig vid uppvisande av UmU-kort, CSN, Mecenat eller liknande i entrén.

Går det att använda streckkoden i sin telefon eller måste man skriva ut en fysisk biljett?

Det går utmärkt att scanna streckkoden som man får skickad per mail i mobilen. Tänk bara på att ta fram filen innan du kommer till dörren för att slippa köbildning.

Varför dyker det ibland upp bra biljetter så nära match?
Vi håller på ett antal biljetter till Lounge och företagsgäster. Vid avbokningar kan biljetter läggas tillbaka nära matchstart. Det gäller främst på sektion U, sektion O samt S. I början av varje säsong håller vi även på bra stolar till blivande årskortskunder.

Varför ser man ofta tomma stolar på bra platser när det är slutsålt?
En stor del av arenan består av årskortsägare. Då de inte är på matchen innebär det att tomma stolar finns. Det upplevs därför att det finns många lediga platser som egentligen är sålda.

Hur räknar ni publiksiffran?
I publikredovisningen ingår alla köpta biljetter, fribiljetter och årskort, inte bara antal fysiska personer som gått in genom entrén.

Kan man återlämna köpta biljetter?
Nej. Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller inte vid köp av biljetter. Kunden är således bunden av sitt köp när betalning har skett

Kan man köpa mat i arenan?
Resturangen i arenan serverar mat under matchdagar. Enklare snacks och snabbmat som korv, hamburgare finns i våra kiosker. Det är ej tillåtet att medföra egen mat och dryck in på arenan, Undantag görs för barnmat, frukt eller enklare snacks som du av medicinska skäl kan behöva under ditt besök.

Gäller säsongskorten i playoff eller kval?
Säsongskort gäller samtliga hemmamatcher i grundserien av Hockeyallsvenskan. Vid fortsatt spel efter ordinarie grundserie förlängs ditt kort automatiskt och faktureras separat med aktuellt matchpris gånger antalet spelade matcher. Om du inte önskar att förlänga ditt kort måste du aktivt tacka nej minst 10 dagar innan sista grundseriematchen genom att maila [email protected]

Gäller säsongskorten under försäsongen?
Nej, säsongskorten gäller endast seriematcher i Hockeyallsvenskan.