Vanliga frågor

Kan jag få hjälp att köpa mitt säsongskort?
Självklart. Maila [email protected] eller ring 090-712587 så hjälper vi dig.

Hur blir det om det blir spel utan publik?

Säsongskortet ger tillträde till Björklövens hemmamatcher under förutsättning att publik tillåts. Matcher som spelas med publikrestriktioner kommer att kompenseras men ej återbetalas. Hur kompensationen ser ut kommuniceras när det står klart hur många matcher det gäller. Säsongskort har förtur till tillgängliga platser om antalet åskådare begränsas av restriktioner.

Gäller korten även för försäsong och slutspel?
Traditionellt säsongskort gäller endast grundserien. Kortet förlängs automatiskt vid ett eventuellt slutspel och faktureras separat efter säsongen med aktuellt matchpris gånger antalet matcher som spelas – oavsett om du är på plats eller inte. Om du inte önskar att förlänga ditt kort måste du aktivt tacka nej senast 1 mars genom att maila [email protected]

Abonnemang gäller samtliga Björklövenmatcher som arrangeras av Björklöven inom abonnemangstiden inkl. träningsmatcher och slutspel.

Vi är flera personer på samma bokning men vill betala var för sig. Går det?
Det går utmärkt. Klicka på länken i mailet, markera det kort du vill köpa och fullfölj med betalning. Skicka sedan samma länk vidare till nästa person i sällskapet för att betala sitt kort. Det går även välja att skriva olika namn och mailadresser på korten.

Hur betalar jag?
Säsongsabonnemang betalas med autogiro per månad.
Traditionellt säsongskort betalas med kort, swish, faktura eller delbetalning.

Hur länge gäller abonnemanget?
Det gäller 12 månader från teckningsdatum och förlängs automatiskt med ytterligare 12 månader om det inte sägs upp innan den 1 mars. Du säger upp ditt säsongsabonnemang här: https://bjorkloven.propublik.se/uppsagning

Kan jag köpa säsongskort på kansliet?
Tyvärr inte. Kansliet är stängt. Om du har problem med bokningen kan du istället maila [email protected] eller ringa 090-712587.

När får jag mitt säsongskort?
Säsongskortsinnehavare 2021/2022 som valde att köpa ett plastkort får det hemskickat i brevlådan i början av september. Du kommer även att ha tillgång till dina biljetter via ditt konto på bjorkloven.ebiljett.nu. Om du inte gjorde något tillval finns det digitala kortet via bjorkloven.ebiljett.nu i början av september.

Kan jag byta plats?
Det är möjligt att byta plats genom att kontakta [email protected]

Vad innebär pluspaket?
Om du köper ett pluspaket får du 10 sittplatsbiljetter som gäller på 10 utvalda matcher under säsongen och på utvalda sektioner. Du väljer själv hur många biljetter du använder till varje utvald match. I pluspaket bjuder vi även på Björklövens egna tv-kanal Play som kostar 79:- månaden (värde 790:-). Dessutom får du SMS från Per Kenttä när han har något spännande att berätta. Allt det för endast 399:-

Vad är Propublik?
Din betalning kommer att gå via Propublik som ansvarar för det system Björklöven använder sig av för säsongskort och abonnemang.