Mat & Hockey

Mat & Hockey
Välkomna till Winpos Arena för en bit mat & hockey! I arenan kan vi erbjuda fler möjligheter än bara matchupplevelsen i sig, oavsett om du vill representera, konferera eller nätverka. Vare sig ni kommer med kunder eller kollegor har vi ett upplägg som passar just ert företag.

Vi erbjuder bland annat Företagsloungen och Loge 20. För mer info, frågor och bokning är du varmt välkommen att kontakta oss

Katarina Lundgren, ansvarig för affärsnätverket.
E-post: [email protected]
Telefon: 090-712573

Michael Dahlén, försäljninsgchef
E-post [email protected]
Telefon: 090-712575

Företagsloungen
Umeås enklaste personal- och kundaktivitet! Här äter och dricker ni gott inför och under matchen. Ni behåller era loungeplatser hela matchen med tillhörande sittplatsbiljetter på sektion U. Inför matchen får ni besök av Björklövens sportsliga ledning och får den senaste informationen.

Pris: 895:- per person inkl. middag & biljett. (Dryck bokas och betalas separat).

Loge 20
För er som vill sitta mer avskilt har vi vår nyligen utbyggda Loge 20 med plats för 10 gäster. Här får ni en egen loge med tillhörande ”balkong” med sittplatser på bästa plats i närheten av vår hejaklack. Inför matchen får ni besök av Björklövens sportsliga ledning och får den senaste informationen om laget. Ni behåller logen under hela matchen och serveras där varmrätt, kaffe och kaka. Under matchen har ni full servering.

Pris: 14 995:- inkl. middag och biljett. (Dryck bokas och betalas separat).

För bokning se kontaktuppgifter ovan.