Mat, hockey och företagsevent

Varje match som spelas hemma i Winpos Arena är inte bara en folkfest utan även en naturlig mötesplats. Här finns stora möjligheter till att etablera nya affärskontakter och utveckla befintliga. Ta hand om dina kunder eller din personal på ett unikt sätt i samband med en Björklövenmatch och skapa goda relationer samtidigt som ni ser en underhållande hockeymatch.

I företagsloungen sitter ni bekvämt och äter innan matchenoch har sedan sittplatser i direkt anslutning. Här kan vi ta emot upp till 75 personer.

Tores är en eventyta som du själv kan konfigurera utifrån era behov, vill ni hålla en föreläsning med skolsittning, bygga upp ett showroom och visa nya produkter eller hålla en middag för alla gäster – här går det att anpassa rummet så det passar just era behov.

Vill du ha ett VIP upplägg i en privat loge som du och dina gäster disponerar 1,5 timme innan match till dess att matchen är slut är nya Guldrummet ett mycket bra alternativ. Rummet rymmer upp till 15 personer och ni sitter själva i en exklusiv och avslappnad miljö som passar lika bra för möten som för mingel eller social samvaro

Ladda hem informationsblad

Guldrummet

Tores Eventyta

Mat & Hockey

VIP-Event Landskamp 27 april 2023