Viktor Sandell om Supporterspelaren 2019/20

12 april 2019 14:00

Viktor Sandell är initiativtagare till Supportspelaren 2019/20


För tredje året i rad är det Viktor Sandell som driver insamlingen till Supportspelaren. Under föregående säsong hittade man ingen lämplig kandidat som Supportspelare men nu tar insamlingen vid där den förra slutade.

  • Vi fortsätter där vi lämnade och bygger vidare på det vi samlat in hittills och försöker göra färdigt. Den startar på ungefär 200000:- och vi har satt upp 500000:- som mål för insamlingen.

Viktor har hunnit träffa Björklövens nye sportchef Per Kenttä och de har kommit överens kring ramarna gällande insamlingen.

  • Jag har pratat med Per och vi har kommit fram till att vi ska köra insamlingen till den 31:a Juli. Får vi ihop tillräckligt med pengar så värvar Per Kenttä en spelare. Skulle vi få in pengarna ännu tidigare kan spelaren bli klar tidigare än det också. Jag har fullt förtroende för Per, han har gjort det så himla bra tidigare.

Viktors egna förväntningar på Supporterspelaren är ganska lösa även om han har ett drömnamn.

  • Jag har egentligen inga förväntningar annat att vi får hit den spelare som tillför laget mest. Även om jag har en egen dröm om Supporterspelaren ska heta Kasper Björkqvist men vi får se om det bara blir en önskedröm.

Att driva insamlingen återigen var inget Viktor tvekade på att göra.

  • Jag är full av entusiasm och jag älskar det här. Det är det bästa med silly season egentligen. Nu får jag göra något under den perioden istället för att bara sitta och uppdatera hemsidan hela tiden. Det är verkligen jättekul! Jag har några planer på hur vi ska driva insamlingen framåt men vi får se vad det landar i. Det ska bli spännande att se hur insamlingen bemöts nu i början.

Lämna ditt bidrag till Supporterspelaren 2019/20 här.