Problem med halsduksleverans

23 september 2022 07:31

Tyvärr kommer det inte gå att köpa halsdukar under kvällens seriepremiär eller en tid framöver.


Under veckan anlände en efterlängtad leverans av halsdukar inför seriestart. Vid uppackning upptäcktes dock att fabriken av misstag gjort halsdukarna i en felaktig grönfärg.

-Halsdukarna är inte tillverkade i annan grönfärg och även om dom är snygga i övrigt så är det inget alternativ att sälja när dom inte är i rätt färger, säger Jonas Spolander som är ansvarig för försäljningen av merchandise.

Nu pågår ett intensivt arbete med att få tag på nya halsdukar med rätt färg. Leverantören som har kontakt med fabriken och jobbar febrilt på att hitta en lösning med nya halsdukar som är korrekta.

-Det känns väldigt surt så klart med tanke på att det har varit en enorm efterfrågan. Vi sålde slut på allt under finalserien i våras och med förlängda leveranstider på grund av rådande omständigheter så har vi inte fått påfyllning förrän nu och då blir det väldigt frustrerande när det är fel.

Hur lång tid det kommer att dröja är oklart i dagsläget men klart är att det kommer att påverka.

-Det är klart att det kommer att påverka omsättningen när vår populäraste produkt inte finns i början av säsongen. Det är tråkigt men det värsta är ändå att vi inte kan leverera till alla supportrar som väntat och längtat. Oavsett, så fanns det inget alternativ. Färgerna och loggan är en del av klubbens identitet och det tummar vi inte på, säger Niclas Bornefjord som är marknadsansvarig.

Även om det inte kommer finnas halsdukar så kommer det finns nyheter i shopen under kvällens premiär.

  • Vi har bland annat fått in årets replica som finns i lager. Sedan kommer vi att fylla på fler nyheter under närmaste tiden. Bland annat en t-shirt vi kallar ”Söderlövare” och en annan som hyllar tröjorna i taket Det är klart värt att göra ett besök eller kolla in bjorklovenshopen.se, avslutar Spolander.