Inför matchen mot Västervik

22 oktober 2022 14:09

Redan i kväll väntar match i HockeyAllsvenskan för Björklöven igen


Trots en bra insats blev det till slut förlust i matchen mot Djurgården på fredagkvällen. Det bjöds på hockey i hög fart med Björklöven som var det drivande laget i de två första perioderna. Nick Schilkey och Alexander Wiklund gjorde Björklövens mål i matchen som till slut slutande 4-2.

Redan ikväll är det dags igen då Västervik står för motståndet på bortaplan. Västervik besegrade Västerås efter straffar på bortaplan igår kväll och har i och med den tvåpoängaren samlat ihop totalt tolv poäng. I den jämna tabellen ligger man elva men bara fyra poäng bakom Björklöven som ligger trea. Backen Daniel Brickely har varit en succéspelare för Västervik och det har blivit 14 poäng så här långt för den 27-årige amerikanen.

I Björklöven gjorde Nick Schilkey mål igen igår och det var hans sjunde mål på tre matcher. Totalt har det blivit nio fullträffar och fem assists i säsongsinledningen. Kedjekamraterna Scott Pooley och Fredric Weigel följer bakom i den interna poängligan med tio (4+6) respektive nio (0+9) poäng.

Nedsläpp ikväll klockan 18.00.

Det senaste kring Björklöven hittar ni som vanligt på Björklöven Play.