Inför matchen mot Skellefteå

25 november 2021 10:00

Ikväll väntar derby i NDHL när Skellefteå gästar Winpos Arena


Det har gått två veckor sedan Björklöven spelade sin senaste match i NDHL. Man lyckades inte följa upp derbysegern mot Skellefteå med en seger utan det blev ev en knapp förlust mot MoDo med 3-2. Skellefteå har efter derbyförlusten hunnit med att besegra Luleå med 3-0. Nu väntar nytt derby i Winpos Arena.

Skellefteå leder tabellen på 14 poäng efter sju spelade matcher. Björklöven har fått ihop sju poäng på sex matcher. De två tidigare mötena lagen emellan har slutat med varsin seger. Skellefteå vann den första matchen med 2-1 efter förlängning och Björklöven vann det senaste mötet i Winpos Arena med samma siffror men under ordinarie tid.

I Björklöven är det Stina Andersson som leder interna poängligan på fem poöng, 3+2 (fyra spelade matcher). Samma antal poäng har Josefin Pettersson som med fem assists fortsatt väntar på sitt första mål. Majken Gunnarsson gjorde mål direkt i sin debut senast.

Laura Lerchova leder Skellefteås och NDHLs poängliga på åtta poäng. Fyra mål och fyra assists har det blivit så här långt för tjeckiskan.

Nedsläpp ikväll klockan 19.30.

Biljetter till kvällens match och till matchen i HockeyAllsvenskan mot BIK Karlskoga imorgon fredag köper ni som vanligt här.