Fyllhallen presenterar matchen
Publicerad: 2020-12-28
I morgondagens match vill vi uppmärksamma alla er som varit med och bidragit till fyllhallen. Totalt har ni hjälpt Björklöven med drygt 2,1 miljoner kronor.

Det totala antalet biljetter redovisas i samband med matchen i morgon som gemensamt presenteras av alla er som varit med.

-Fyllhallenkampanjen betyder mycket för Björklöven, dels för att det gett otroligt fina och viktiga intäkter under rådande tider, dels för att det förenar oss gröngula och visar hur fantastiska supportar Björklöven har, säger VD Anders Blomberg.

I samband med fyllhallen i december hade vi även en tävling där alla som köpte en biljett kunde vinna ett fyllhallenpaket med lövenläsk, snacks och blandade souvenirer. Alla som köpte ett logepaket kunde även vinna en signerad matchtröja som Fredric Andersson hade på försäsongen.

Alla företag som köpte fyllhallenpaket kunde vinna en loge för 4 personer under morgondagens match. Vinnarna presenteras nedan. ** Vinnare av Fyllhallenpaket** Hans Fjellborg Eva-Maj Hägglöf Anders Strömgren Tore Strömdahl Per Annelin Henrik Johansson Stefan Nordqvist Michael Gunnarsson Bodil Burström Jan Åström

Matchtröjan + fyllhallenpaket Maria Strömberg

Loge för 4 personer Badrumsboden Nobu

Vinnarna har även meddelats via mail. Stort grattis!

Du som vill köpa fler biljetter kan göra det via fyllhallen.se. Stort tack till alla som varit med och hjälpt till.