Inför matchen mot BIK Karlskoga
Publicerad: 2021-11-30
Ny match mot BIK Karlskoga väntar ikväll

Björklöven inledde sin bortaturné med seger mot Mora i söndags. Det blev till slut 4-1 efter att Daniel Rahimi satt det sista målet i tom bur. Björklöven är därmed trea i tabellen med 42 inspelade poäng på 20 matcher. Två poäng bakom Modo som har spelat 21 matcher vilket också BIK Karlskoga har på den fjärde platsen. BIK Karlskoga har 38 poäng

BIK Karlskoga besegrade Almtuna med 4-1 på hemmais i sin fredagsmatch. Henrik Björklund är både målbäst med tolv fullträffar och har gjort flest poäng i BIK med 21 poäng. Aleksi Rekonen och tidigare Björklövenspelaren David Lindquist följer därefter.

I Björklöven har nu Axel Ottosson kommit ikapp Alexander Wiklund i den interna poängliga. Wiklund missade förra matchen och nu har han och Ottosson 19 poäng vardera. Christopher Bengtsson har gjort flest mål med tio.

Björklöven och BIK Karlskoga möttes i fredags i Umeå och då vann Björklöven en tät match med 4-2. Ryan Gropp (2), William Eriksson och Fredric Andersson målskyttar.

Håll koll på Björklöven Play för det senaste kring Björklöven.

Glöm inte bort att köpa biljetter till fredagens hemmamatch mot Tingsryd. Biljetter och viktig information om krav på Vaccinationsbevis hittar du här.

Mikael Kassman