Utmaning: fyll hallen med 10 000

12 mars 2020 23:45

Efter gårdagens trista nyhet om att vi tvingas fortsätta slutspelet utan publik har vi blivit översköljda med värme och engagemang från er supportar. En efter en har ni visat de rätta färgerna genom att sluta upp bakom klubben, istället för att rikta er besvikelse mot oss.


Många av er har valt att göra det genom att köpa biljetter till en match ni inte får gå på. Därför vill vi inte bara fortsätta ge er den chansen – vi vill också ge er en utmaning.

– Eftersom vi inte har någon publikbegränsning, och eftersom allt är upp och ner i dessa virustider, gör vi något som vi aldrig gjort förut. Varför inte utöka biljettantalet och sikta på att sätta ett nytt rejält klubbrekord i biljettförsäljning? Vi vill nå drömgränsen 10 000 sålda biljetter på lördag, säger Anders Blomberg, vd.

– Det skulle inte bara ge oss ekonomisk stabilitet, det skulle också ge eko runt om i Sverige och världen. Och understryka varför vi inte bara har Hockeyallsvenskans bästa fans, utan hela Hockeysveriges. Fixar vi det? undrar Anders Blomberg.

10 procent av biljettintäkterna går oavkortat till Björklövens Gröngul kompis-projekt, som syftar till att skapa ett starkare och mer välkomnande kompisskap i föreningen.

Köp biljett här

Varje biljett kostar 50 kronor. Du kan även köpa paket med 4 eller och 8 biljetter. Inga begränsningar i antalet köpta biljetter.

Berätta om ditt biljettköp i sociala medier med hashtaggen #fyllhallen och med länk till denna sida. Utmana sedan vänner och bekanta. Driver du ett företag är det så klart fritt fram att utmana kollegor och konkurrenter. Vi lovar att hålla er uppdaterade om biljettförsäljningen.

Bland de som köper biljetter och sprider budskapet lottar vi ut en helkväll (i höst) för två med Per Kenttä och Fredric Andersson: middag, pingis och tv-spel är tre givna inslag.

Vi har bara några få dagar på oss, så anta #fyllhallen-utmaningen och sätt fart. Vi uppdaterar aktuella siffror via sociala media precis som vanligt. Låter biljetträknaren smattra.