SCA-cupen: Inför matchen mot Modo

16 september 2020 09:00

Ikväll väntar match mot Modo när SCA-cupen inleds


Traditionsenligt, om än något senare än vanligt, är det dags för SCA-cupen och den här säsongen innebär det matcher mot Modo i kväll, Timrå på fredag och Mora slutligen på lördag. Förra säsongens cup slutade med två segrar och en förlust för Björklövens del.

Mötet med Modo blir Björklövens tredje träningsmatch för säsongen. Man inledde med en förlust mot Luleå med 2-4 (målskyttar Olle Liss och David Eriksson) och senast tog man matchen mot Skellefteå till övertid där Skellefteå kunde avgöra. Carl Grundström ende målskytt för Björklöven mot Skellefteå.

Modo har hunnit med fem träningsmatcher och det har blivit en seger mot Luleå, en seger och en förlust mot Timrå samt två förluster mot Skellefteå (den ena gången efter straffar). I början på veckan anslöt också backen Frank Corrado till laget.

För Björklövens del har Alex Hutchings landat i Sverige och hunnit med att träna med laget i veckan. Oskar Steen har också inlett sin låneperiod i Björklöven. Laget är inte klart i skrivande stund men Hutchings och Steen ska vara tillgängliga för spel.

Matchen sänds via Aftonbladet. Ni hittar sändningen här.

Intervjuer med Robert Lahti och Kalle Johansson finns på Björklövens Instagram.

Nedsläpp ikväll klockan 18.00 i A3 Arena.