Sista chansen för abonnemang och supporterkort

29 juli 2021 13:03

Måndag den 2 augusti är sista chansen att köpa supporterkort/säsongskortabonnemang för att vara garanterad biljett till försäsongsmatcherna mot Luleå Hockey och Timrå.


Försäsongsmatcherna ingår om du har abonnemang eller supporterkort. Under nästa vecka kommer vi att skicka ut biljetter till träningsmatcherna i augusti till alla med abonnemang och supporterkort.

Om du har tradionellt säsongskort ingår precis som tidigare endast grundserien. Som säsongare kommer du själkvklart ha förtur att köpa biljetter till försäsongsmatcherna i mån av plats.

Om du inte skaffat säsongskort så kan du fortfarande göra det med boka-tidigt-rabatt till innan priset höjs inom kort. Dessutom har vi precis släppt alla reservationer på privata säsongskort som inte blivit betalda så just nu finns ett gäng riktigt bra platser tillgängliga. Först till kvarn.

Klicka här för att köpa eller skaffa säsongskortsabonnemang: https://bjorkloven.propublik.se/20212022

Om du vill ha hjälp att hitta rätt plats eller har några frågor så kan du maila till [email protected] eller ringa mig på 090-712579.

Om du vill se en platskarta och prislista, klicka här: https://www.bjorkloven.com/arena

Här har vi samlat vanliga frågor: https://www.bjorkloven.com/faq

OBS! Om du köper abonnemang eller supporterkort efter den 2 augusti ingår inte träningsmatcherna i augusti men övriga villkor gäller som tidigare.