Säsongskorten är utskickade

23 september 2021 10:10

Nu är alla säsongskort utskickade via e-post och uppladdade på ditt konto via bjorkloven.ebiljett.nu. Om du köpt plastkort så skickades det ut under gårdagen och borde finnas i brevlådan i morgon fredag.


Ditt konto Logga gärna in på ditt konto på bjorkloven.ebiljett.nu och kontrollera så du har fått rätt plats och att allt stämmer. Gå till https://bjorkloven.ebiljett.nu/Account och logga in med din mailadress. Om du inte har lösenord sedan tidigare klickar du på ”Glömt lösenord” så skickas ett nytt inom några minuter till din mail. Under aktiva säsongsbiljetter kan du se din plats, ta fram din digitala biljett eller lägga till i Apple Wallet.

Om du inte ser ditt säsongskort kan det bero på att du har flera konton på samma adress. Maila [email protected] så rättar vi till det.

Digitalt kort Kortet skickas ut via mail. Om du inte har fått något i mailkorgen så kolla först i skräpposten för ibland kan biljetten hamna där. Finns den inte där kan du hämta din digitala biljett via mina sidor enligt ovan.

Plastkort Plastkorten är utskickade. Om du inte har fått det går använda din digitala biljett via mina sidor enligt ovan. Om du inte fått ditt plastkort på tisdag eftermiddag kan du maila [email protected] så skickar vi en tillfällig biljett via SMS.