Säsongskortsförsäljningen stängs tills vidare

2 september 2020 08:00

Utredningen kring restriktioner vid våra matcher är inte helt klar ännu men det mesta talar för att vi inte kommer kunna släppa in så många som vi önskar i A3 Arena under inledningen av säsongen.


Vi har därför beslutat att avsluta all försäljningen av säsongskort efter torsdag 3 september.

-Säsongskort kommer självklart vara prioriterade när vi släpper in publik i arenan. Därför blir det viktigt att vi har alla förutsättningar när vi planerar säsongsinledningen för att hitta rätt lösningar, säger VD Anders Blomberg.

Om det innebär att endast sittande publik med visst avstånd tillåtes planeras redan nu för utspridda sittplatser som gäller temporärt under restriktionerna och att den ordinarie platsen reserveras till läget förändras.

-Det har innebär inte att någon kommer att tappa sin ordinarie plats. Den tillfällig platsen kommer bara gälla under restriktionerna. Av praktiska och ekonomiska skäl väljer vi dock att avvakta med att skicka ut säsongskorten tills vi vet mer vad förändringarna innebär och hoppas att alla har överseende med detta i nuvarande läge.

Abonnemang / Försäljningen stänger torsdag 3 september och kommer inte starta upp förrän till nästa säsong. (Information om abonnemang hittar du här)

Säsongskort / Försäljningen stänger torsdag 3 september och kan komma att öppnas när läget kring restriktioner är tydligare. (Information om säsongskort hittar du här)

När det gäller eventuell publik under träningsmatcherna så finns inget beslut tagit ännu.

  • Vi håller fortfarande på att gå igenom alla synpunkter från partners och supportrar. Engagemanget kring Björklöven är enormt och det visar sig även i mailkorgen. Det känns viktigt att att ta del av åsikterna innan vi beslutar oss, avslutar Blomberg.