Knapp förlust mot Almtuna
Publicerad: 2020-01-25
Björklöven förlorade dagens match i J18 Allsvenskan Norra mot Almtuna med knappa 3-4

Almtuna kunde ta ledningen tre minuter in i dagens match i J18 Allsvenskan Norra då Erik Andersson överlistade Axel Forsman i hemmamålet. Björklöven svarade omgående då Max Lundgren dryga minuten senare gjorde 1-1. Bara nio sekunder innan första periodens slut kunde Björklöven också ta ledningen då Hugo Häggström satte 2-1. Skotten i perioden 11-5.

Almtuna kunde kvittera i spel fem mot fyra sex minuter in i mittenperioden. Björklöven hann med att missa en straff innan man genom Elliot Ekefjärd kunde återta ledningen halvvägs in i andra perioden. William Gustafsson kvitterade då han gjorde sitt andra mål för dagen. Skotten i andra perioden 7-15.

I en tät tredjeperiod var det Almtuna som drog det längsta strået. Segerpucken satt 7.21 in i perioden så Oskar Pentler hittade rätt. Skotten i perioden 10-11, totalt 28-31.

Björklöven spelar ny hemmamatch imorgon då Timrå gästar A3 Arena.