Tack!

17 maj 2020 20:05

Björklöven har nu fyllt 50!


Jag vill börja med att rikta ett stort tack till alla som varit med och bidragit till att göra Björklöven till den klubb vi är idag. 50 år har gått och det hade inte varit möjligt utan alla ni som på olika sätt stöttat klubben under alla dessa år. Ni är så många som gjort så mycket, och det har betytt mycket för klubben.

I fredags, på självaste födelsedagen, hade vi en jubileumsfest, en fest som med kort varsel ställdes om och blev till en streamad jubileumssändning där vi fick möjlighet att fira live med nästan 3,000 tittare, helt fantastiskt. I skrivande stund har jubileumssändningen visats över 13,000 gånger och går att hitta på Björklövens YouTubekanal för den som inte hunnit titta.

Jubileumssändningen blev en dundersuccé, så otroligt roligt att så många ställde upp och fick ihop detta och gjorde det möjligt att dela med alla gröngula supportar runtom Sverige och världen.

Jag vil verkligen tacka alla i produktionen som med stort gröngult hjärta ställde upp i princip helt ideellt och gjorde detta möjligt, dessutom med så kort varsel. Naturligtvis även ett stort tack till alla fenomenala gäster som kom och delade med sig av både minnen från vår 50 åriga historia likväl som tankar om framtiden.

Sist, men inte minst, TACK till alla ni gröngula supporters som alltid ställer upp för vår klubb! Utan er skulle vi inte vara det Björklöven vi är. Lövenfamiljen är stor och engagerad, det visar inte minst det fantastiska resultat vi fick i vår jubileumsinsamling, hela 452 536 kr kom in som födelsedagsgåvor från privatpersoner och företag. Ni är helt fantastiska!

Pengarna kommer användas för att spetsa våra representationslag under den kommande jubileumssäsongen.

Så återigen, TACK alla ni som varit med och firat med oss – nu tar vi sikte framåt mot nya framgångar att fira med vår fantastiska klubb!

Gröngula hälsningar,

Anders Blomberg Klubbchef & Vd