Inför matchen mot Södertälje
Publicerad: 2022-11-18
Ikväll väntar bortamatch mot Södertälje

Björklöven fick med sig en poäng från matchen mot BIK Karlskoga i onsdags. Ett underläge med 1-4 hämtades upp via tre mål under de sista tio minuterna av tredje perioden. I förlängningen avgjorde sedan Karlskoga.

Kvällens motståndare Södertälje förlorade senast mot Almtuna med 3-1. Albert Sjöberg ende målskytt för Södertälje.

Björklöven ligger trea i en haltande tabell tre poäng före fyran Södertälje. Södertälje har dock en match mindre spelad.

Nick Schilkey är, trots att han gick poänglös senast, ledare av HockeyAllsvenskans poängliga med 24 poäng varav 16 mål. Scott Pooley är tvåa i den interna poängligan med 18 poäng. Pooley gjorde sitt tionde mål för säsongen mot BIK Karlskoga senast. Nikola Pasic är poängbäst i Södertälje med 19 poäng. Meriterade Linus Videll har 13 poäng på 14 spelade matcher.