Seger mot Vännäs
Publicerad: 2019-09-06
Det blev seger mot Vännäs med 5-2 i kvällens träningsmatch

Björklövens utnyttjade sitt första numerära överläge knappa 18 minuter in i första perioden då William Eriksson satte 1-0 efter bara fem sekunder av fem mot fyra spelet. Skotten i första perioden 6-14.

Det dröjde nio minuter in i mittenperioden innan nästa mål föll men sedan kom målen i tät följd. Filip Bergsdorf satte 1-1 efter 9.08 men Erik Rainersson gav Björklövens en ny ledning halvminuten senare. Pontus Andreasson fick sätta sitt första mål i Björklöventröjan då han gjorde 3-1 efter 12.05. Sebastian Selin fick öppna sitt målkonto för säsongen då han utökade till 4-1 fem minuter före perioden slut. Målkavalkaden i mittenperioden avslutades med att William Eriksson kunde göra sitt andra mål för matchen. Skotten i andra perioden 6-18.

Efter en länge mållös tredje period kunde Alexander Sunnefors snygga till siffrorna genom att snappa upp ett slarvigt uppspel från Björklöven.Sunnefors mål blev periodens enda och slutresultatet skrevs till 5-2. Skotten i tredje perioden 11-14, totalt 23-46 i Björklövens favör.

Björklöven spelar sin sista träningsmatch inför seriestarten mot Karlskrona om två veckor nästa fredag då man möter Timrå på bortais.