Inför matchen mot Troja
Publicerad: 2021-12-10
Match mot Troja-Ljungby på bortais väntar ikväll

Med många spelare på frånvarolistan lyckades Björklöven inte förlänga sin segervist när bortaturnén inleddes med match mot HV71 i onsdags. 3-0 skrevs förlustiffrorna till. Joona Voutilainen gjorde en stark insats i målet men hans svit på nio raka matcher utan förlust bröts ändå. Björklöven är trea med 47 poäng, fyra poäng efter HV71 och MoDo.

Ikväll väntar Troja-Ljungby som i onsdags besegrades efter förlängning av MoDo. Troja ligger på fjortonde och sista plats i den allsvenska tabellen med 17 inspelade poäng så här långt.

Björklöven och Troja har mötts en gång tidigare under säsongen. Björklöven gjorde då en väldigt blek insats och förlorade med 1-4 i Winpos Arena. Tröstmålet från Gerry Fitzgerald.

Axel Ottosson och Alexander Wiklund är fortsatt i ledning i den interna poängligan med 20 poäng vardera. Christopher Bengtsson är målbäst med tio.

I Troja är det Joakim Hillding som gjort flest poäng med 22 varav tio mål. Det är också delat flest mål i laget tillsammans med Oscar Öhman.

Håll utkik på Björköven Play och Björklövens Instagram för de senaste nyheterna kring laget och kvällens laguppställning.

Nedsläpp ikväll klockan 19.00.

Henrik Lundh
Huvudpartners
Officiell materialleverantör