Supporterspelaren 22/23

2 juli 2022 12:30

Nu är det återigen dags att med gemensamma krafter jobba hem årets Supporterspelare. Om vi med gemensamma gröngula krafter – och på kort tid – kan samla ihop 1 000 000 kronor går vi i mål med kommande säsongs supporterspelare.


–Vi siktar ordentligt högt men jag tror det finns förutsättningar att lyckas. Det skulle vara härligt att landa en publikfavorit eller två så vi kan bygga för fortsatt framgång, säger Per Kenttä och fortsätter:

–Jag har ett par namn, varav en som är mycket nära. Kan vi få bra fart på insamlingen kan vi signa honom direkt och kanske även kasta oss över en annan spelare av bara farten.

Supporterspelaren har gjort stor skillnad för Björklöven senaste säsongerna. I grunden finns det budgetmedel för att värva spelare men med insamlingen ökar alternativen med spelare som har dom egenskaper som Per söker i lagbygget. Med tanke på senaste säsongernas sportsliga framgångar är det tydligt att insamlingen för supporterspelaren har varit väldigt viktig.

Årets insamling sker endast via swish och målsättningen är att nå 1 000 000 kronor senast 10 juli. Skicka ditt bidrag till 1234275913 och märk betalningen Supporterspelaren. Ni kan följa insamlingen via våra sociala media där vi uppdaterar aktuell ställning regelbundet.

Om du är intresserad att vara som företagare kan du kontakta [email protected]. Om du inte har möjlighet att betala med swish finns möjlighet att betala med kort här: https://bjorkloven.propublik.se/supporterspelaren