Slutspurt med #Fyllhallen

21 mars 2020 14:30

Imorgon söndag vid midnatt stängs #Fyllhallen kampanjen för alla som vill visa sitt stöd för Björklöven efter den tuffa avslutningen med inställt slutspel.


I skrivande stund har drygt 1.2 miljoner kronor samlats in av privatpersoner och företag.Stort tack till alla som varit med.

Innan vi stänger butiken så vill vi fortfarande försöka slå rekordet för biljettförsäljning på 31 144 biljetter. Kanske når vi inte fram men varje såld biljett på vägen är viktig för Björklöven för att täcka upp en del av inkomstbortfall som avbrutna slutspelsmatcher medför.

Slutspurten Inför slutspurten lägger vi till en bonus för att spetsa till det ytterligare. Vi kommer slumpa ut 10 unika Björklövenartiklar som bonus bland köp som slutförs fram till och med söndag. Bla finns en signerad Hutchingsklubba, en signerad Cannata t-shirt, en signerad och matchanvänd matchtröja från en av spelarna i årets lag och en del annat. Varje #Fyllhallen bidrag på minst 50 kronor är en chans att vara bland dom 10 lyckliga.

Om du inte vill köpa biljetter går det även swisha valfri summa till 1234275913 – glöm inte att märka inbetalningen #Fyllhallen.

Nu kör vi sista rycket och visar att vi hör hemma i toppen av Hockeysverige.