Inför matchen mot Timrå

13 september 2019 12:00

Ikväll spelas försäsongens sista träningsmatch


I och med matchen mot Timrå ikväll avslutas försäsongsmatcherna för Björklövens del. En försäsong som inleddes med barmarksträning i våras, som fortsatt med ispremiären i början av augusti och som sedan har varit sju matcher lång avrundas med att träningsmatch nummer åtta mot Timrå går av stapeln. Fyra segrar och tre förluster har facit i de tidigare matcherna varit. Förlusterna mot Luleå, Skellefteå och Modo. Nu återstår bara en match och en veckas förberedelser inför premiärmatchen borta mot Karlskrona.

Björklöven och Timrå har mötts en gång på försäsongen redan. Mötet i SCA-cupen slutade med seger för Björklöven med 2-1 efter mål av William Eriksson och Oliver Larsen. I Björklövens lag ikväll debuterar backen Andreas Hjelm. Åter i spel är också Alexander Deilert efter sin tre matcher långa avstängning.

Björklövens lag ikväll:

35 Joe Cannata (30 Mattias Pettersson)

4 Alexander Deilert – 18 Brian Cooper

22 Andreas Hjelm – 26 Oliver Larsen

52 August Tornberg – 5 Hardy Häman-Aktell

24 Ludvig Stenvall

28 Justin Crandall – 77 David Lindquist – 37 Alex Hutchings

79 Emil Lundberg – 20 Pontus Andreasson – 71 Oskar Stål-Lyrenäs

29 Alexander Wiklund – 13 Fredric Andersson – 40 Sebastian Selin

53 Lukas Ericsson – 19 Kristoffer Söder – 11 William Eriksson

21 Erik Rainersson

Alexander Hellström (skada), Alexander Popovic och Emil Norberg saknas i kväll.

För Timrås del är kvällens match också den sista innan den HockeyAllsvenska premiären. Timrå inleder seriespelet med match mot Vita Hästen på bortais. Timrå har spelat sex träningsmatcher så här långt. Man har tre segrar (Storhamar, Modo och Almtuna) och tre förluster (Björklöven, Modo och Mora). I Timrå återfinns en av HockeyAllsvenskans kanske hetaste spelare; återvändande Jonathan Dahlén.

Nedsläpp kl 19.00 i NHK Arena.