Inför matchen mot Vita Hästen

20 oktober 2021 09:30

Ikväll väntar ny match i HockeyAllsvenskan


Björklöven har rest ner till Norrköping för match mot Vita Hästen ikväll. I senaste omgången bjöds det på en härlig inramning i Winpos Arena och svaret från isen blev tre poäng mot dittills obesegrade HV 71. 6-2 skrevs segersifforna till efter att Gerry Fitzgerald, Ryan Gropp, Axel Ottosson, Alex Hutchings, Sebastian Selin och Gustav Possler gjort mål och Claes Endre storspelat i målet.

Vita Hästen har haft en poängmässigt ganska tung inledning på säsongen. Man är parkerad på en trettonde plats i tabellen med fyra inspelade poäng, två övertidssegrar, på de sju första omgångarna. Senast blev det förlust med 4-1 i bortamötet med Kristianstad. Marcus Eriksson är som alltid med i den interna poängligetoppen. Så här långt har det blivit åtta poäng för den spelskicklige centern. I laget återfinns också Filip Cruseman med knappa 50-talet matcher i Björklöventröjan säsongen 18/19.

Alexander Wiklunds fina säsongsstart har givit elva poäng (4+7) vilket ger honom ledningen i den interna poängligan. Kapten Fredric Andersson följer med åtta poäng (4+4). Olle Liss är med sina fyra gjorda mål i delad ledning, tillsammans med Andersson, i lagets målliga.

Det senaste kring Björklöven kan ni som vanligt hitta på Björklöven Play.

Nedsläpp ikväll klockan 19.00.

Glöm inte bort att köpa biljetter till fredagens hemmamatch mot Södertälje samt till lördagens match i NDHL mot Luleå. Biljetter finns som vanligt här.