Ny mediakub i arenan

9 juni 2021 17:46

Under hösten kommer en ny mediakub monteras upp i arenan tillsammans med 150 meter nya ledskyltar.


-Projektet påbörjades ifjol bara några veckor innan pandemin slog till så vi pausade tillfälligt då och tog upp arbetet under våren igen, säger VD Anders Blomberg.

Uppgraderingen i arenan kommer ske i olika faser där investeringen i en mediakub tillsammans med utökad perimeterled är den första.

-Vi behöver investera för att göra att skapa en trevligare upplevelse för besökaren och samtidigt skapa nya produkter att sälja kopplat till exponering.

-Det blir en toppmodern mediakub på 116 kvadratmeter. Samtidigt klär vi framkanten på övre läktaren, det vi kallar läktarband med 65 meter LED på vardera sida. Utöver det blir det 20 meter Led bakom hemmamålet på kortsidan.

Fortsättningsvis finns planer på ombyggnader i arenan och att investera i nytt ljudsystem.

-Det finns en långsiktig plan och sedan får vi se i vilken takt vi har möjlighet att bekosta den här typen av investeringar. Tillbyggnaden under Ståplats H och utökning av loger och platser kring loungeutrymmen har redan varit uppe i arenagruppen så vi får se var det landar framåt.

-Nu ligger främst fokus få att montera upp mediakub och led. Det kommer nog bli på håret men vi hoppas kunna att det ska vara på plats till seriepremiären.