Förlust mot Södertälje
Publicerad: 2022-11-18
Det blev förlust med 2-0 i kvällens bortamatch mot Södertälje

Det var Södertälje som inledde första perioden klart bäst och Joona Voutilainen fick anstränga sig rejält för att hålla sin nolla intakt. Trots flera bra chanser var det en slumppuck från sarghörnet som hittade in bakom Voutilainen. Skotten i första perioden 20-6.

Den andra perioden slutade mållös efter att Södertälje fått spela powerplay vid tre tillfällen. Skotten 9-7.

Björklöven fick sin första chans i powerplay åtta minuter in i den tredje perioden men trots hårt tryck uteblev utdelningen. Björklöven jagade kvittering och med två minuter kvar lämnade Joona Voutilainen plats för en ytterligare utespelare. Istället för en kvitteringspuck kunde Johan Ivarsson skicka pucken i det tomma målet och fastställa slutresultatet till 2-0. Skotten 12-12, totalt 41-25.

För Björklövens del väntar Vita Hästen i Winpos Arena på onsdag kväll.