Uddamålsförlust mot Timrå
Publicerad: 2021-08-26
Det blev förlust med 3-2 i kvällens träningsmatch mot Timrå

Det var Björklöven som tog ledningen när man för andra gången på en vecka mötte Timrå. Olle Liss direktsköt in ledningsmålet i spel fem mot fyra 4.37 in i matchen. Björklöven fick tre ytterligare chanser till powerplay i perioden och man fick också ett straffslag som Veeti Vainio missade men 1-0 stod sig perioden ut.

I den andra perioden var det Timrå som började klart bäst och man fick också med sig ett par utvisningar. På den andra kunde Jens Lööke sätta 1-1. Timrå fick ytterligare ett par lägen i powerplay och man tryckte på för ett ledningsmål men utan framgång.

Timrå kunde via två mål i numerärt överläge gå ifrån till en tvåmålsledning i den tredje perioden innan kvällens femte mål i powerplay tog Björklöven närmare. Gerry Fitzgerald Björklövens målskytt i spel sex mot fyra. Någon kvittering lyckades inte Björklöven få till utan 3-2 blev slutresultatet.

Det senaste kring Björklöven hittar ni som vanligt på Björklöven Play.