Publikfavoriten blir Supporterspelare 20/21

19 april 2020 13:42

Olle Liss stannar i Björklöven och blir Supporterspelare 20/21


Olle Liss blir årets supporterspelare säsongen 20/21 efter en makalös insamling från Björklövens supportrar. Insamlingen startades i fredags och målet på 300.000 nåddes dryga dygnet senare, helt otroligt!

-Först av allt vill jag tacka alla supportrar som bidragit till insamlingen, jag är sjukt imponerad! Grymt kul att Olle fortsätter resan med oss. Fortsätter han som han avslutade säsongen har han goda utsikter att skapa sig legendstatus i Umeå. Typisk publikfavorit och med sin spetsegenskap i sitt skott så hoppas jag han kan skjuta in fler viktiga mål för oss i vinter, säger Björklövens sportchef Per Kenttä.

Hårdskjutande Olle Liss anslöt till Björklöven i december förra säsongen och på bara 26 matcher hann Liss bli en publikfavorit i A3 Arena. Det blev totalt 13 mål och 24 poäng i Björklöven och nu står det klart att det lär bli fler mål i de rätta färgerna.

-Det är riktigt ärofyllt att bli Supporterspelare och det är ett kvitto på att man gjort något bra. Förrhoppningsvis är supportrarna nöjda med mig och ser något positivt hos mig. Jag har fått mycket mail och frågor innan det nu blev klart om jag skulle stanna i Björklöven. Vi har lite att ställa till rätta nästa säsong och vi får ta vid där vi slutade. Ambitionen är att vi ska steget upp till SHL nästa säsong för vi har ju som sagt ouppklarade affärer här i Björklöven, säger Supporterspelaren Olle Liss.

Kontraktet med Liss är skrivet över säsongen 20/21.