Övertidsseger och semifinalplatsen säkrad
Publicerad: 2021-03-28
Björklöven besegrade Mora med 3-2 efter ett övertidsmål av Alexander Wiklund

Björklöven tog ledning i första perioden av match fyra i kvartsfinalserien då Justin Crandall kunde peta in en lös puck bakom Moras målvakt.

I mittenperioden utökade Olle Liss i spel fem mot fyra innan Mora i samma spelform reducerade genom Oskar Stål-Lyrenäs.

Med bara fem minuter kvar av den tredje perioden kunde Mora kvittera genom Ludvig Larsson. Målet även denna gång i powerplay och matchen gick därmed för tredje gången i matchserien till förlängning.

Efter bara 15 sekunder av förlängningen avgjorde Alexander Wiklund när han slog in en retur efter skott från Fredric Andersson. Wiklunds mål gav därmed Björklöven segern i den täta matchserien med totalt 3-1 i matcher.