Viktigt information om plagierade Björklövenprodukter

28 juli 2021 09:32

Försäljning av kläder och olika typer av souvenirer är en viktig intäkt för Björklöven som omsätter miljonbelopp årligen. Omsättningen har ökat stadigt senaste åren vilket skapat möjligheter att satsa mer på både personal och sortimentet för att ge en bättre service och kvalitet.


Tyvärr är det inte bara försäljningen av officiella souvenirer som ökar. Det blir allt vanligare att privatpersoner och företag utan tillstånd använder Björklövens varumärke för att tjäna pengar. Det är något som Björklöven ser allvarligt på och arbetar aktivt för att stoppa. Att nyttja Björklövens varumärke eller är olagligt och indirekt en form av stöld. Det medför också att varumärket, som är det vackraste vi har, ofta missbrukas med fel färger, kombinationer och logotyper. Kort och gott, att gå runt med en plagierad Björklövenprodukt från en aktör som otillåtet gjort varumärkesintrång är att motverka klubben och långt i från att visa de rätta färgerna.

Budskapet från föreningen är därför väldigt tydligt. Köp endast via officiella kanaler. Om du ser artiklar med Björklövenkoppling så var noga med att kontrollera att det är godkänt av föreningen. Om du är osäker kan du maila [[email protected] ](mailto: [email protected])

Om du har förslag på souvenirer så får du gärna maila det till [[email protected]](mailto: [email protected]). Allt går inte genomföra men vi läser och överväger alla förslag som kommer in.

Med din hjälp kan vi göra Björklöven starkare. Tack på förhand.