Fagervall: "Grymt oavsett vilket lag du möter"
Publicerad: 2020-01-10
Läs vad Jocke Fagervall säger efter vinsten mot Västervik

-Jag tycker att under de första minuterna av den första perioden så kommer Västervik ut som de brukar göra här. Sen får vi boxplay och är därefter stabila med Matte i målet som ger ett lugn till försvaret. Man ska veta att det är en typisk match mot Västervik. Vi gnuggar på och det viktiga är att vinna och ta tre poäng. Det är en väldigt stabil försvarsinsats där Mattias Pettersson är grym i målet. Sen gör vi mål i powerplay till slut och det avgör matchen. Det är starkt att vinna här i Västervik för det är inga lätta matcher som spelas i den här hallen.

Hur nöjd är du efter den här matchen?

-Jag är väldigt nöjd efter den här matchen där vi vinner med 2-0 och håller nollan. Det är grymt oavsett vilket lag du möter i Hockeyallsvenskan. En stark insats!