Inför matchen mot Skellefteå

11 september 2020 16:00

Ikväll väntar match mot Skellefteå i A3 Arena


Det blev förlust i träningsmatchpremiären mot Luleå för dryga veckan sedan. Slutresultatet skrevs till 4-2 efter mål av Olle Liss och David Eriksson.

Ikväll besöker Skellefteå Umeå och A3 Arena för att spela sin femte och sista träningsmatch inför SHL-premiären mot Leksand nästa lördag. Man har besegrat Modo två gånger, den ena gången efter straffar, och förlorat mot Luleå två gånger, senast i onsdags efter förlängning.

För Björklövens del är det alltså den andra träningsmatchen för säsongen och ytterligare en träningsvecka har passerat sedan senaste matchen. Carl Grundström har blivit spelklar på lån från Los Angeles Kings och Gustav Possler som saknades senast har tränat i veckan och finns också med i laguppställningen. Alex Hutchings, Tyler Vesel, Oskar Steen och Zach Palmquist ansluter till truppen senare.

Som bekant finns det ingen möjlighet att se matchen på plats i A3 Arena. De 50 platser som är tillgängliga har fördelats enligt tidigare information. Du kan fortsätta att stödja Björklöven via #fyllhallen samt även stötta Björklövens ungdomsverksamhet genom att handla från den virtuella kiosken. Mer information hittar du här

Björklöven ställer upp med följande lag ikväll:

Målvakter:

34 Kevin Poulin (32 Isak Mantler)

Backar:

28 Adam Plant - 48 Daniel Rahimi

8 Alexander Deilert - 92 Daniel Norbe

57 Kalle Johansson - 33 Erik Ullman

7 Alexander Hellström

Forwards:

40 Sebastian Selin - 13 Fredric Andersson - 29 Alexander Wiklund

38 Carl Grundström - 18 Axel Ottosson - 44 Olle Liss

11 William Eriksson - 96 Pontus Andreasson - 91 Justin Crandall

71 Gustav Possler - 19 Kristoffer Söder - 70 David Eriksson

Extra: 67 Elliot Ekefjärd

Nedsläpp klockan 18.00.