Till dig som har säsongskort

26 december 2021 19:56

Med anledning av dom nya restriktionerna som regeringen presenterade i tisdags har Björklöven precis skickat ut ett mail till alla säsongskortsinnehavare med information om hur ni bokar tillfälliga biljetter till onsdagens match.


Om du inte har fått något mail så kontrollera först så det inte hamnat i skräpposten och att det är den mailadress du angav vid biljettköpet. Om du fortfarande inte hittar det, maila [email protected] så snart som möjligt. Detta gäller oavsett om du är privat eller företagskund.

Restriktionerna innebär

  • Ingen stående publik (endast sittplats)
  • kraftig reducerad publikkapacitet till ca 30%
  • Sällskapsstorlek på max 8 personer med 1 meters avstånd
  • Restriktionerna gäller även med vaccinpass.

Detta innebär att inga säsongskort eller fasta sittplatser gäller tillsvidare. Ni som har säsongskort kommer få ett mail ** tisdag 28 december** med en länk där du kan boka tillfälliga platser för onsdagens match mot BIK Karlskoga. Bokningen öppnar 13:00 och mailet kommer ca 1 timme i förväg. Samma princip kommer gälla även matcherna mot AIK och Västervik. Efter det inte är säkert att platserna räcker till alla med säsongskort vill vi vädja till Er att bara ta ut en biljett om ni är helt säkra på att den kommer att användas.

Oavsett om du har sittplatser privat eller företag, ståplats, supporterkort eller familjepaket kan du endast boka sittplatser. ALLA måste boka en plats, inga säsongskort gäller.

Tänk på att det trots restriktionerna krävs vaccinpass tillsammans med godkänd ID-handling för att gå på Björklövens matcher. Personer 18 år eller yngre är undantagna från direktiven och medges således tillträde utan att behöva uppvisa Covid-19 bevis. Legitimation krävs för att styrka ålder.  Björklöven ersätter inte sålda biljetter som inte kan nyttjas för avsaknad av Covid-19 bevis eller giltig ID-handling. 

Läs mer här, https://www.bjorkloven.com/article/g7xeakwkr-2e4ad/krav-pa-vaccinationsbevis