Inför matchen mot Almtuna

27 februari 2021 11:15

Ikväll är det dags för tredje raka bortamatchen när Almtuna står för motståndet


Det blev andra raka segern på den pågående bortaturnén när Björklöven igår kväll besegrade AIK med 5-2 på Johanneshov. Alexander Wiklund satte sista målet i tom bur. Ikväll är det dags för match mot Almtuna innan bussen vänder norrut igen. Kvällens match blir veckans fjärde match för de båda lagen.

Björklöven ligger tvåa i tabellen efter klara seriesegraren Timrå. Marginalen ner till BIK Karlskoga på tredje plats är dock endast tre poäng.

Almtuna besegrade igår Väsby med 7-3 och ligger på tionde plats. Uppsalalaget ska försöka hålla unden för lagen underifrån, Vita Hästen (fyra poäng efter) och Modo (tolv poäng efter, för att säkra en plats i slutspelet. Upp till Tingsryd på sjätte platsen som innebär en direkplats till kvartsfinalen är det sex poäng.

Björklöven och Almtuna har mötts tre gånger tidigare under grundserien. Det första mötet vann Björklöven med 4-3 efter förlängning och det andra slutade också med en uddamålsseger för Björklöven men då efter ordinarie tid. Match nummer tre slutade 3-0 till Björklöven.

De senaste nyheterna, inklusive kommentarer efter gårdagens match från Robert Lahti och Fredric Andersson, hittar ni som vanligt på Björklöven Play.

Nedsläpp ikväll klockan 17.30.