Inför matchen mot BIK Karlskoga
Publicerad: 2021-01-11
Ny match i A3 Arena väntar ikväll då BIK Karlskoga står för motståndet

Det blev förlust mot Mora när Björklöven i lördags inledde sitt matchande 2021. Pontus Andreasson ende målskytt för hemmalaget.

BIK Karlskoga besegrade AIK med 4-1 i sin match på lördagen. Henrik Björklund tvåmålsskytt vilket innebär att Björklund gjort 20 mål under säsongen. I och med segern gick Karlskoga upp på andra plats i tabellen dock med fem matcher mer spelade än Björklöven på tredje plats.

Lagen har mötts två gånger tidigare under säsongen. Björklöven vann det första mötet med 5-4 efter att ha varit i ledning med 5-1 i den tredje perioden. Tyler Vesel tvåmålsskytt i segermatchen. Det senaste mötet i A3 Arena slutade hela 7-1 till Björklöven efter att man gått ifrån till 4-0 redan efter knappa 18 minuter. Tyler Vesel och Oskar Steen tvåmålsskyttar i den matchen.

De senaste nyheterna kring Björklöven och kvällens laguppställning hittar ni som vanligt på Björklöven Play.