Winpos Arena blir Björklövens nya hemmaplan
Publicerad: 2021-09-29
Winpos med huvudkontor i Umeå är väldigt stolta över vårt långtgående samarbete med Björklöven och nu tar vi detta ett steg längre med övertagandet av arenanamnet. Björklövens hemmaplan blir nu Winpos Arena!

Som ett led i kassa- och affärssystemsutvecklaren Winpos expansion i Sverige satsar Winpos i det lokala föreningslivet ännu en gång. Redan tidigare har Björklöven använt sig av Winpos kassasystem i arenan men nu går Winpos in som huvudsponsor och tar över arenanamnet från A3 (Bredband2).

-Winpos har varit en del av arenan redan både som kassasystemsleverantör och sponsor och vi är oerhört glada över att få detta starka lokala företag som huvudsponsor och arenapartner, säger Anders Blomberg, CEO, Björklöven.

-Vi gillar Björklövens nya färdriktning med fokus på jämställdhet, allas lika värde samt elitverksamheten på herr och damsidan. Långsiktighet är viktigt för oss och när Björklöven visade sin framtidsplan så var det en självklarhet för oss att dela och stötta hela verksamheten, säger Fredrik Ornstein, COO, Winpos Group.

Avtalet är skrivet över 3 års tid, till att börja med.

-Vi är glada över att Winpos växlar upp sitt samarbete med Björklöven, både för att stärka sitt varumärke nationellt och även för att man som bolag med huvudkontor i Umeå väljer att satsa på att stötta utveckla den lokala idrotten, säger Anders Blomberg, CEO, Björklöven.

Om Björklöven Björklöven bildades den 15 maj 1970 efter en sammanslagning av ishockeysektionerna i IFK Umeå och Sandåkerns SK. Klubben kallade sig först "IFK/SSK, Umeå" innan namnet IF Björklöven antogs inför säsongen 1971/1972. Föreningen spelade sin första SM-final 1982 och vann sitt första SM-guld 1987.

Om Winpos – Kassa och affärssystem Grundat 1997, Winpos tillhandahåller kompletta och avancerade kassa- & affärssystemslösningar som är baserade på egenutvecklade programvaror. Med kontor på 12 orter i 4 länder, kunder i 9 olika länder och över 15 000 kassaterminaler är Winpos en leverantör att räkna med. Våra kunder representerar många olika branscher, såsom fackhandel, restaurang, café, arena, turism samt färje- och kryssningsbranschen.

För mer information kontakta: Anders Blomberg, VD, Björklöven Epost: [email protected] Web: www.bjorkloven.se

För mer information kontakta: Alexander Håkansson, Marknadsföringschef, Winpos Epost: [email protected] Web: www.winpos.se

Mikael Kassman