Viktigt inför kvällens match

17 december 2021 07:22

Det viktigaste är att se till att allt är fixat enligt instruktionerna nedan innan du kommer till arenan och att komma i riktigt god tid.


Vi har en fullsatt arena där samtliga besökare ska visa vaccinpass, visiteras och scanna biljetter så räkna med att inpasseringen kan ta tid även om vi ska göra allt för att det ska gå så smidigt som möjligt. Entrén öppnar redan klockan 16:30 (utom bortaståplats som öppnar 18:00).

Vaccinpass Efter beslut från regeringen kommer vaccinationsbevis krävs för alla personer som är 18 år eller äldre. Personer under 18 år måste kunna visa upp giltig ID-handling för att styrka sin ålder. Undantaget är personer som av medicinska skäl inte har kunnat ta vaccinet och som med läkarintyg och ID-handling kan styrka detta.

Kontrollen av vaccinationsbevisen kommer att skötas av publikvärd utanför arenan. Det går bra att visa digitalt bevis via sin telefon eller att ta med en utskrift på papper. Det krävs giltig ID-handling där namn överensstämmer med vaccinationsbeviset.

Så här går det till i samband med match

Hämta ditt Covidpass Endast EU:s digitala Covid-19 bevis är godkänt och finns att hämta digitalt på https://covidbevis.se/ med hjälp av e-legitimation. Inga andra former av intyg eller bevis är giltiga för entré.

Gäller vaccinationsbevis utfärdat utomlands? Vaccinationsbevis utfärdade inom dessa länder gäller: https://www.ehalsomyndigheten.se/tjanster/covidbevis/lander-dar-covidbevis-galler/

Innan avfärd till arenan Kontrollera att du har ett giltigt vaccinationsbevis. Om möjligt skriv gärna ut en kopia på papper för att vara säker och att hanteringen ska gå snabbare vid entrén. Kontrollera att du har en giltig ID-handling som exempelvis körkort eller legitimation.

Vid arenan Innan ni kommer fram till entrén. Tag fram ditt vaccinationsbevis tillsammans med giltig ID-handling för att hanteringen ska gå så smidigt som möjligt. Efter scanning eller manuell kontroll av vaccinationsbevis tillsammans med ID-handling sker visitation av samtliga besökare. Därefter biljettkontroll. Se till att ta biljetten är redo innan du går in genom entrén.

Vår personal har inte möjlighet att hjälpa dig att hämta hem Covid-19 bevis eller att ladda hem biljetter vid entrén. Detta måste vara klart innan du kommer till arenan.

Viktig information

 • Alla former av behållare som kan innehålla vätska förbjudna att ta med sig in i arenan. Ex. alla former av termosar, burkar och flaskor – även PET-flaskor.
 • Det är förbjudet att medföra föremål till arenan som kan tillfoga annan personskada.
 • Alkoholdrycker får ej medföras, förtäras eller förvaras i arenan än där servering är tillåten.
 • Pyroteknik får ej medföras in i arenan eller antändas i eller utanför arenan.
 • Inga föremål får kastas in på isen. Läs mer, https://www.bjorkloven.com/artikel/6yqbakwlx-2e4ad/snusdosa-pa-isen-kostade-10-000-kronor

Ingen utgång i pauserna Det finns ingen möjlighet att gå ut ur arenan i paus. Utgång betyder hemgång.

Vilka serveringsställen har ni i arenan?

 • Bullens Bar och Bistro. Nedan ståplats H. Främst är avsedd för Björklövens supportrar.
 • TORES. Bakom sektion D. Exklusiv för säsongskortsinnehavare i paus.
 • Loungebar. På plan 4 ovanför sektion U. Öppen för alla.
 • Hörnbaren. I hörnet bakom sektion N. Öppen för alla.
 • Kioskerna. Här finns bla. läsk, kaffe, folköl, korv, hamburgare och godis.

Lämna bilen hemma och ta Lövenbussen till matchen - helt kostnadsfritt Parkeringskapaciteten kring väldigt arenan är begränsad. Vi vill därför vädja till dig som har möjlighet att lämna bilen hemma och ta dig till arenan på annat sätt. Ett tips är Lövenbussen som är gratis. Observera att det är ny dragning och att bussen går två omgångar.

Efter matchen går Lövenbussen endast till Vasaplan och biljetten kostar enligt ordinarie taxa. Bussen avgår efter matchen slut och om det är mycket publik kör den dubbla turer efter match.

OBS! Nya hålltider

 • 17:30 Ålidhem
 • 17:40 Vasaplan
 • 17:50 Arenan
 • 18:10 Ålidhem
 • 18:20 Vasaplan
 • 18:30 Arenan