Supporterspelaren 21/22
Publicerad: 2021-06-25
Per Kenttä behöver din hjälp för att spetsa laget ytterligare. Om vi med gemensamma gröngula krafter – på kort tid – kan samla ihop 600 000 kronor går vi i mål med kommande säsongs supporterspelare.

-Det vore härligt att landa en riktig publikfavorit och jag för diskussioner med spelare som jag tror skulle passa i våra färger. Just nu saknas medel för att gå vidare men jag vill med er hjälp göra vad vi kan för att gå i mål, säger Per Kenttä.

  • Ifjol kunde vi namnge spelaren men det går inte den här gången. Om insamlingen går i mål lovar jag att det blir en spelare i samma kaliber som tidigare.

Insamlingen startar omgående och fortsätter till den 30 juni. Målet är 600 000 kronor och vi har redan fått en flygande start med säsongskortare som avstod sin rabatt till förmån för insamlingen. Totalt gav det hela 141 000 kronor.

-Helt otroligt. Det finns inte ord att beskriva kärleken från Lövenfansen, säger Per Kenttä och fortsätter: -Jag vet att målet är högt men det är vår gemensamma målsättning också. Är det någon som fixar det så är det våra fans.

Klicka här om du vill vara med och bidraga