Seger i finalmatch ett
Publicerad: 2021-04-18
Björklöven besegrade Timrå med 6-3 i kvällens bortamatch

Björklöven tog ledningen i den första finalmatchens första period då William Eriksson hittade rätt bakom Jacob Johansson. Kvitteringen kom dock omgående genom Viktor Lodin.

I den andra perioden tog Björklöven åter ledningen via en märklig sargstuds som helt ställde Johansson i hemmamålet. Tyler Vesel målskytt. Karl Johansson gav Björklöven en tvåmålsledning kort innan mittenperiodens slut.

Francis Perron utökade till 4-1 i spel fem mot fyra innan Sebastian Hartmann kunde reducera i samma spelform. J.T. Brown förvaltade sedan ett friläge efter en lobbpassning från Francis Perron på bästa sätt och tremålsledning för Björklöven igen. Sebastian Hartmann gjorde sitt andra mål i powerplay och gav Timrå visst hopp men Alex Hutchings punkterade matchen med 3-6 i spel fem mot fyra.