Inför matchen mot Luleå
Publicerad: 2021-10-23
Dags för ny match i NDHL för Björklöven

Efter förra helgens övertidsförlust mot Skellefteå är det idag dags för ny match i NDHL för Björklöven. I dagens match står Luleå för motståndet.

Björklöven har inlett seriespelet med två förluster men den knappa förlusten senast var enligt laget ett stort steg framåt. En stark forcering i den tredje perioden gjorde att man kvitterade till 1-1 tre minuter innan tredje periodens slut. Tyvärr kunde Skellefteå sedan dra det längsta strået i förlängningen och därmed ta extrapoängen.

-En helg med två matcher mot Luleå väntar och vi vet att det blir tuffa drabbningar. Efter den snöpliga övertidsförlusten mot Skellefteå förra helgen är vi fyllda av revanschlust, det blir full gas från första nedsläpp, kommenterar tränare Ulf Johansson helgens matcher.

Dagens motståndare Luleå har inlett spelet i NDHL med en förlust efter förlängning mot Skellefteå. Luleå kunde där hämta upp ett underläge med 1-3 i den tredje perioden och ta matchen till förlängning.

Nedsläpp i Winpos arena idag klockan 12.30. Biljetter till matchen hittar du här.