Ny hemmaförlust
Publicerad: 2021-05-10
Det blev förlust med 2-6 i kvällens finalmatch mot Timrå

Det var Timrå som tog ledningen fem minuter in i första perioden då Johan Lindholm tog till vara på ett misstag i Björklövens zon. Timrå kunde också utöka till 2-0 innan första perioden var slut.

Timrå utökade ytterligare i den andra periodens inledning efter ett märkligt mål som hittade in bakom Kevin Poulin via Daniel Norbes handske. Bortalaget kunde också göra 4-0 och 5-0 innan Alex Hutchings kunde snygga till siffrorna kort innan andra periodens slut.

William Eriksson styrde in 2-5 i den tredje perioden och gav Björklöven visst hopp. Björklöven skapade också en del chanser för ytterligare reducering men istället för hemmamål kunde Jakob Ragnarsson definitivt punktera matchen via 2-6. Timrå tog i och med kvällens seger ledningen med 3-1 i finalserien.