Förlust för J18
Publicerad: 2020-01-12
Björklövens J18 förlorade med 4-1 mot Modo på bortaplan

Matchen var Björklövens tredje i J18 Allsvenskan Norra där man förra helgen inledde med en bortaturné i Stockholm. De matcherna slutade med en vinst och en förlust. Under eftermiddagen stod Modo för motståndet och de skulle visa sig att Modo gjorde det första målet efter 11.39 av den första perioden. Det skulle också bli periodens enda mål. Skotten 14-7.

I den andra perioden utökade Modo sin ledning till 2-0 i slutminuterna men med bara 15 sekunder kvar av perioden gjorde Björklöven 2-1 i powerplay. Elliot Ekefjärd målskytt, assisterad av Filip Wiberg och Rocky Persson. Skotten 13-13.

Den tredje perioden innehöll bara 6 skott på mål för vardera lag men det var Modo som skulle göra periodens båda mål. Det sista i tom kasse när Björklöven tagit ut målvakten Axel Forsman. Skotten sammanlagt 33-26.

För Björklövens del väntar närmast de första hemmamatcherna i serien när de möter Södertälje och Djurgården nästa helg.