Till dig som köpt matchbiljetter

23 december 2021 18:24

De nya restriktionerna som regeringen presenterade i tisdags innebär en stor omställning av vår verksamhet med en kraftig begränsning av antalet arenabesökare till omkring 30% av normal kapacitet.

Tyvärr betyder det att dina biljetter inte kommer att gälla och vi kommer betala tillbaka hela köpesumman. Om du köpt Loungepaket till hemvändarmatchen mot BIK Karlskoga kommer även den avbokas och betalas tillbaka. Detsamma gäller bokningar på Tores eller SkyBar. Alla återköp är redan inskickade till vår biljettleverantör men med tanke på att det är storhelger och att leverantören har mycket hög arbetsbelastning så kommer det tyvärr att ta längre tid än normalt. Om du har använt pottbiljetter så kommer även dessa avbokas och återföras till din pott.

Dom platser som finns i arenan kommer i första hand fördelas till våra säsongskortsinnehavare. Om det blir biljetter kvar kommer dessa att säljas dagen innan match, klockan 14:00 via bjorkloven.ebiljett.nu. Till onsdagens match mot BIK Karlskoga innebär det att eventuellt överblivna platser släpps till försäljning på tisdag klockan 14:00.