Sista dagen att förlänga ditt säsongskort
Publicerad: 2020-06-14
Idag söndag är sista dagen att förlänga säsongskort för att behålla platsen från förra säsongen. När reservationen upphör släpps platsen fri och vi kan inte längre garantera att den finns kvar.

Om du anmält intresse för abonnemang så har vi automatiskt förlängt reservationstiden så du inte behöver vara orolig att tappa din plats.

Om du inte fått något erbjudande om att förlänga ditt säsongskort, maila [email protected] snarast så skickar vi ut på nytt.

Säsongskort som abonnemang Från och med denna säsong finns möjlighet att abonnera på säsongskort. Det är en fast bindningstid på 12 månader med ett fast månadsbelopp. Då ingår alla matcher som spelas under perioden - även ev. slutspel. Du kan abonnera både på sittplats och ståplats. Om du är intresserad att göra ditt säsongskort till abonnemang och se priser kan du göra det här:

Ståplats: https://bjorkloven.propublik.se/nysasong2020staplats-step1

Sittplats/familjepaket: https://bjorkloven.propublik.se/intresse

-Vi har fått en del frågor om vad som händer med säsongskorten om det skulle bli spel utan publik och jag vill vara rak och säga att det finns inget konkret svar på det just nu. Vi jobbar utifrån att det blir matcher som vanligt tills dess att vi får beslut om annat. Om det förändras måste vi först få alla faktorer klara för oss. Vi kommer erbjuda kompensation för säsongskorten i händelse av att matcher spelas utan publik men exakt hur den kompensationen kommer att se ut beror på omfattningen, säger Björklövens VD Anders Blomberg.

Kontakta oss Kontoret i A3 Arena är stängt för besök så vänligen kontakta oss via telefon eller mail. Telefon 090-712579 under kontorstid, måndag – onsdag 10.00 – 12.00 eller via mail [email protected].