Inför matchen mot Södertälje

15 januari 2021 11:00

Björklöven spelar ikväll mot Södertälje på bortais


Det blev seger med 2-1 mot Västervik i onsdags efter att Isak Mantler storspelat i målet och så när fått hålla nollan och Pontus Andreasson och Sebastian Manberg hittat rätt framåt. Andreassons mål var hans åttonde för säsongen och inlånade Manbergs mål var hans första i Björklöventröjan, andra totalt, i hans sjunde allsvenska match.

Ikväll väntar match mot Södertälje i Scaniarinken. Det blir den tredje matchen för säsongen lagen emellan och de två tidigare har varit jämna tillställningar där lagen har vunnit varsin match. I det första mötet i Umeå hämtade Södertälje upp ett underläge med 2-0 i den sista perioden men Oskar Steen satte avgörande 3-2 i förlängningen. Det senaste mötet spelades i Scaniarinken och slutade dubbelt olyckligt då Kevin Poulin utgick skadad och Björklöven förlorade med 4-1.

Du kan hitta ett färskt avsnitt av "Ett steg in mott mitten", som bland annat avhandlar finsk sisu och har lagkapten Lina Hedlund på besök, samt som vanligt de senaste nyheterna kring laget på Björklöven Play.

Nedsläpp ikväll klockan 19.00.