Inför matchen mot Modo

24 januari 2020 11:00

Björklövens damlag möter Modo i DamEttan Norra ikväll


Ikväll väntar ny match för Björklövens damlag då man i helgens första av två möten tar sig an Modo på hemmais. Lagen möts imorgon lördag igen men då med Modo som hemmalag.

Det har varit nästan tre veckor utan match för Björklöven och i den senaste matchen blev det förlust med 5-0 mot Skellefteå. Björklöven ligger trea i tabellen sex poäng efter kvällens motståndare Modo på andraplats.

Victoria Olofsson är poängbäst i Björklöven med 12 poäng (5+7) på elva matcher. Lina Hedlund följer på nio poäng varav sex mål vilket är bäst målmässigt i Björklöven.

I Modo är det Agata Sarnovska som gjort flest poäng. Sarnovska har på sina sju matcher gjort 13 poäng varav sju mål. Majken Gunnarsson är tvåa i interna poängligan med tio poäng.

Björklövens tränare Tommy Henriksson ser fram mot dubbelmötet med Modo.

-Jag har en bra känsla inför helgens matcher. Vi kommer från en bra period med bra träningar. Vi har fått in en ytterligare spelare i Maren som kommer in och bidrar med ett bra go. Vi har även fått tillbaka Lina och Elin som saknades senast. Förutsättningarna är goda så nu gäller det att prestera.

Nedsläpp klockan 19.00 ikväll i A3 Arena.